Osmangazi fırtınası

Antalya’da düzenlenen Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasında kürsüye abone oldular. Kadınlarda Melisa Çakmaklı 48 kiloda bronz, Damla Çalışkan 52 kiloda bronz, erkeklerde de 66 kiloda Eren Aksoy ve Uğur Sarıkaya yine bronz kazandılar.

Osmangazi fırtınası

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı’nın sporcuları, Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın ilk gününde 4 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Judo Federasyonu’nun yeni dönemdeki ilk büyük organizasyonu olan Büyükler Türkiye Şampiyonası 55 ilden 553 sporcunun katılımıyla Antalya’da başladı. Osmangazi Belediyespor’nun başarılı sporcularından Melisa Çakmaklı, 48 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Başkan Dündar kutladı

52 kilogramda tatamiye çıkan Damla Çalışkan da takım arkadaşı Melisa gibi Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyayı boynuna taktı. Erkeklerde ise Osmangazi Belediyespor sporcularından Eren Aksoy ve Uğur Sarıkaya 66 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Madalya kazanan sporcuları tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ‘Kulübümüz turnuvalarda elde ettiği başarılarla adını her geçen gün zirveye taşıyor’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X