‘Osmangazi güçlü olursa, Bursa güçlü olur’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi ilçe kadın kollarıyla bir araya geldi. Başkan Altepe, “Osmangazi güçlü olursa Bursa güçlü olur” dedi.

‘Osmangazi güçlü olursa, Bursa güçlü olur’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi ilçe kadın kolları yönetim ve yürütme kurulları üyelerini, Heykel’deki tarihi belediye binasında ağırladı. Başkan Altepe, şehrin kalbinin attığı Osmangazi’nin hizmetlerle gelişip güzelleştiğine işaret etti. Bursa’nın her alanda iddialı bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Altepe, bütün ilçeleriyle gelişip daha da güzelleşmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Osmangazi’nin ve bölgedeki çarşıların Bursa için önemine de dikkati çeken Başkan Altepe, “Osmangazi güçlü olursa Bursa güçlü olur” diyerek ziyaretçilerine moral verdi. AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları üyeleri de yaşadıkları mahallelerdeki çalışmalar ve gelişmeler hakkında Başkan Altepe’den bilgi alarak, Altepe’ye yeni dönemle ilgili hedeflerini anlattı. Başkan Altepe, aynı gün, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve sendika temsilcileriyle de bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X