Osmangazi gururlu

Avusturya’da düzenlenen Gençler Avrupa Judo Şampiyonası’nda Osmangazi Belediyesporlu Melisa Çakmaklı gümüş, Damla Çalışkan bronz madalya kazandı.

Osmangazi gururlu

Gençler Avrupa Judo Şampiyonası’nda milli takım forması ile mücadele eden Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Melisa Çakmaklı ve Damla Çalışkan, kazandıkları madalyalarla Türkiye’nin gururu oldu. Avusturya’nın Oberwart şehrinde düzenlenen ve 41 ülkeden 239 erkek, 157 bayan olmak üzere toplam 396 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Gençler Judo Şampiyonası’nda, 44 kiloda Melisa Çakmaklı, 48 Kilo’da Şehnaz Güz ve Rabia Şenyayla, 52 kiloda Damla Çalışkan ile erkekler de 66 kiloda da Uğur Sarıkaya, milli takım forması ile ülkemizi temsil eden Osmangazi Belediyespolu judocular oldu.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Osmangazi Belediyespor’un dünya ve gençlik olimpiyatı şampiyonu sporcularından Melisa Çakmaklı, finalde Hollandalı rakibi Amber Gersjes’e yenilerek 44 kiloda ülkemize gümüş madalya kazandırdı. 52 kiloda mücadele eden Osmangazi Belediyespor Judo Takımı’nın bir diğer başarılı sporcusu Damla Çalışkan, üçüncülük maçında Sloven rakibi Anja Stangar’ı ceza ile yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X