Osmangazi gururlu

Bursa ekibi, Antalya’da gerçekleştirilen Kadınlar Hentbol Süper Gençler Ligi finallerinde 19 puan toplayarak sezonu ikinci olarak tamamladı.

Osmangazi gururlu

Osmangazi Belediyespor, son dönemde elde ettiği sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. 3 etap halinde gerçekleştirilen Kadınlar Hentbol Süper Gençler Ligi’nin Antalya’da gerçekleştirilen 3. bölüm müsabakaları sonunda Osmangazi Belediyespor, 19 puanla ligi 2. sırada tamamladı. Ligde tek mağlubiyetini Ankara 1910 Spor karşısında alan Bursa ekibi, elde ettiği başarı ile süper ligde mücadele eden A takımına, 1.9 puan kazandırmış oldu. 4 gün süren final müsabakaları sonunda Ankara 1910 Spor Kulübü 20 puanla birinci oldu. 

DÜNDAR DA KUTLADI

Elde ettikleri başarıdan dolayı genç takım sporcularını kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Tamamı altyapımızdan yetişen kendi sporcularımızın oluşturduğu genç takımımız, aynı zamanda A takımımızın da altyapısını oluşturuyor. Ben, başta antrenörleri ve yöneticiler olmak üzere elde ettikleri bu başarıdan dolayı kendilerini ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Osmangazi Belediyespor’a kupa ve madalyalarını, Muratpaşa Belediyespor’un Milli kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X