Osmangazi kaldığı yerden: 28-18

Bayanlar Hentbol 1. Ligi’nde play-off yarıfinalleri dün start alırken, organizasyon öncesi final grubunu garantileyen Osmangazi Belediyespor, formalite niteliği taşıyan organizasyonun ilk maçında Adana Şakirpaşa’yı 28-18 mağlup etti.

Osmangazi kaldığı yerden: 28-18

Normal sezonu 2. sırada tamamlayan Bursa ekibi, yarıfinal grubuna taşıdığı puanlarla final grubunu garantilerken, Ankara THF Spor Salonu’ndaki ilk maçında Adana temsilcisi karşısında etkili gözüktü. Rakibi karşısında ilkyarıyı da 12-9 önde kapatan Osmangazi Belediyespor, maçtan da 28-18 galip ayrıldı. 3 maçını kaybetse daha final grubunda mücadele edecek olan Bursa ekibi, yarıfinal grubundaki ikinci maçında bugün saat 18.00’de 1453 Üsküdar ile karşılaşacak. Osmangazi Belediyespor, yarıfinal grubundaki son maçında ise yarın saat 18.00’da Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak. Ligde final grubu maçları ise 1-3 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X