Osmangazi keyifsiz bitirdi

Bursa ekibi, normal sezonun son maçında zirve mücadelesi veren Zağnosspor’a mağlup oldu ve play-out öncesi sezonu 11. sırada tamamladı.

Osmangazi keyifsiz bitirdi

RECAİ UYSAL

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunu geçiren Osmangazi Belediyespor, normal sezonun son maçında evinde zirve mücadelesi veren Zağnosspor’a 33-23 mağlup oldu. Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın başında hücumda sıkıntı yaşayan Bursa ekibi, rakip gollere de engel olamadı. 12. dakikayı 11-2 geride geçen turuncu mavililer, ilkyarıyı da 18-11 geride kapattı.

FARKI ERİTEMEDİ

İkinci yarıda da da rakibi karşısında etkili olamayan Osmangazi Belediyespor, farkı eritmeyi başaramadı. Bursa ekibi karşılaşmadan 33-23 mağlup ayrılarak 22. maçında 18. yenilgisini aldı ve normal sezonu 11. sırada tamamladı. Turuncu mavililer, ligde kalabilmek için Ankara 1910, Sivas Belediyespor ve Anadolu Üniversitesi ile play-out maçları oynayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X