Osmangazi meydanlarla donatılıyor

Osmangazi Belediyesi’nin Yenibağlar Mahallesi’ne yaptığı meydan törenle hizmete açıldı.

Osmangazi meydanlarla donatılıyor

Yenibağlar Mahallesi’nde bin 250 metrekaresi yeşil alan olmak üzere, toplam bin 781 metrekare alan üzerine inşa edilen ve içerisinde oyun grupları ile oturma alanlarının yer aldığı meydan vatandaşların hizmetine sunuldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Açılış töreninde yaptığı konuşmada inşa ettikleri meydanlar ile vatandaşları yeni yaşam alanlarına kavuşturduklarını ifade eden Başkan Dündar,

her mahallenin bir meydanı olacağını söyledi.

Osmangazi’nin 136 mahallesinin tamamında hizmetler ürettiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Bizler yeni Osmangazi’yi inşa ederken, nerede boş alan bulduysak değerlendirdik, sosyal alan haline getirdik, park haline getirdik, meydan haline getirdik. Sıkışık yapılaşma içerisinde nefes alan planlı bir Osmangazi oluşturmak için çalıştık. Geçtiğimiz dönem 150 park yaptık. Bu dönem de 150 park yapacağız. Osmangazi’mize 253 bin metrekare yeşil alan kazandırdık. İnşallah ilçemize nefes aldıran, hemşehrilerimize sosyal alan oluşturan meydan, park ve yeşil alan projelerimize bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Yenibağlar Mahallesi sakinlerini yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşturan Yenibağlar Meydanı’nı açmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Dündar, “Yenibağlar Meydanı, oturma ve piknik gruplarının yanı sıra içerisinde bulunan oyun grubu ile çocuklarımıza da hizmet verecek. Yenibağlar Mahallesi, Osmangazi’nin gelişerek büyüyen mahallerinden biri. Hem kentimize hem de mahallemize değer katacak projeler üretiyor ve uyguluyoruz. Bu bölgemizdeki 40 metrelik bulvar çalışmamız, meydanımız, parklarımız, hizmet birimlerimiz ve yol çalışmalarımız örnek bir şehirleşmenin önünü açıyor. Yenibağlar Mahallemiz, Hamitler, Yunuseli, Güneştepe ve diğer çevre mahallelerimiz ile birlikte Osmangazi’nin en güzel mahallelerinden biri haline geliyor. Mahallemize değer katacak yatırımlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Meydanımız mahallemize, ilçemize ve kentimize hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de, yaptığı konuşmada şunları söyledi: Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, ilçe sınırları içerisindeki tüm mahallelerimize meydanlar kazandırmaya devam ediyor. Her yapılan meydan kentimizin yaşam kalitesini de arttırıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Yenibağlar Meydanı’nı hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bu meydanı Yenibağlar Mahallesi’ne, Osmangazi’ye ve kentimize kazandırdığı için başta başkanımız Mustafa Dündar olmaz üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su da Osmangazi Belediyesi’nin yapmış olduğu meydanlar ile mahallelere nefes aldırdığını belirterek Başkan Dündar’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X