Osmangazi ve Nilüfer’in faaliyet raporlarına onay

Osmangazi ve Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporları kabul edildi.

Osmangazi ve Nilüfer’in faaliyet raporlarına onay

Osmangazi Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nin 2’inci oturumunda oy çokluğu ile kabul edildi. MHP Grubu adına grup sözcüsü Cemil Aydın, CHP Grubu adına da grup sözcüsü Cevat Asa’nın, yapılan çalışmalara ilişkin eleştiri ve önerilerini cevaplayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Muhalefet partilerindeki arkadaşlarımızın çalışmalarımıza ilişkin eleştiri ve önerileri, bizler için son derece önemli. Yaptığımız tüm projelerde, kamu kaynağını en verimli şekilde kullanarak vatandaşın menfaati doğrultusunda çalışma gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın bir kuruşunu dahi ziyan etmeden, kimseye ayrıcalık tanımadan, işlerimizi şeffaf bir şekilde yürütüyoruz” diye konuştu.

 

NİLÜFER DE OY ÇOKLUĞUYLA

 

Nilüfer Belediye Meclisi, Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu ise Nilüfer Barış Meclisi’nde gerçekleşti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, faaliyet raporu görüşmelerine geçilmeden önce Meclis Başkanlığı makamını Başkan Vekili Nilgün Berk’e devretti. CHP Grubu Sözcüsü Turgay Erdem ile Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu Sözcüsü İsmail Hakkı Kavurmacı’nın da yaptığı değerlendirmelerin ardından  Berk, Nilüfer Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu’nu oylamaya sundu. Yapılan oylamada 2016 Yılı Faaliyet Raporu, oy çokluğuyla kabul edildi.

Başkan Mustafa Bozbey, “Faaliyet raporumuzun Nilüfer’e, Nilüferlilere hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 2017 yılında daha nitelikli, farklı, güzel ve örnek hizmetleri sunmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X