Osmangazi ve Nulüfer’den Afrin Harekatı’na destek

Osmangazi ve Nilüfer belediye meclislerinin Şubat ayı olağan toplantılarında Afrin Harekatı’na destek mesajları verildi.

Osmangazi ve Nulüfer’den Afrin Harekatı’na destek

Osmangazi Belediyesi’nin Mustafa Dündar, başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında tüm parti grupları adına ortak bildiri okundu. CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Şenyurt tarafından okunan bildiride, “Zeytin Dalı Operasyonu’nu sonuna kadar destekliyoruz. Bugüne kadar ülkemiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizin sağ salim, muzaffer olarak ülkemize dönmelerini ve ailelerine kavuşmalarını cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Nilüfer’de de Mustafa Bozbey başkanlığında toplanan Meclis’te, gündeme geçilmeden önce Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ kapsamında Afrin’e yaptığı harekatta şehit olan askerler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Harekata ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Bozbey teröre ve teröre destek verenlere karşı olduklarını ifade etti.

CHP Grup Sözcüsü Turgay Erdem de harekata desteklerini belirterek, “Ülkenin refahı ve huzuru için yapılan bu tür çalışmaların her zaman bizde arkasında olacağımızı vurgulamak istiyoruz” diye konuştu.

Toplantıda Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu Sözcüsü İsmail Hakkı Kavurmacı da Afrin Harekatı’na ilişkin hazırladıkları bildiriyi okudu. Bildiride, “Terörist odaklara karşı yürütülen operasyonda ordumuzun, hükümetimizin ve devletimizin yanındayız” ifadelerine yer verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X