Osmangazi yeni park ve meydana kavuştu

Osmangazi Belediyesi’nin mahallelere nefes aldıran park, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Osmangazi yeni park ve meydana kavuştu

Koğukçınar mahallesinde gerçekleştirilen Ulufeli Çınar Camii çevre düzenlemesi ile yapımı tamamlanan çocuk parkı ve meydan, törenle hizmete sunuldu. Park ve meydan açılışına  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, belediye başkan yardımcıları, davetliler ve vatandaşlar katıldı. 

 

Törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, büyük projelerin yanında, mahallelerde lokal çalışmalar da gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ulufeli Çınar Cami çevre düzenlemesi ile park ve meydan çalışmamız bunun en güzel örneği. Bu çalışmalar aynı zamanda lokal manada kentsel dönüşümün bir parçası. Bu hizmetler, sizlerin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen, mahallelerimizin ihtiyacının giderilmesine yönelik doğrudan hizmetler. Park ve meydan düzenlemesi için 12 binayı kamulaştırdık ve 1 milyon 544 bin lira kamulaştırma bedeli ödedik. Parkın yapımı ve çevre düzenlemesi ile birlikte 1 milyon 700 bin liralık bir yatırım yaptık. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X