Osmangazi yönetimi Uludağ’da toplandı

Osmangazi Belediyesi’nin 2015 yılı kalite hedefleri ile projelerinin belirlendiği yönetim toplantısı Uludağ’da yapıldı.

Osmangazi yönetimi Uludağ’da toplandı

Sistemin gözden geçirilmesi maksadıyla her yıl en az bir kere yapılması gereken “Yönetim Gözden Geçirme” toplantısında, 2014 yılı kalite hedeflerinin gerçekleşme performansları ve 2015 yılı hedefleri konuşuldu. Belediye bünyesindeki müdürlüklerin 2014 yılına ait çalışmalarını içiren sunumlarla birlikte, yalnızca müdürlük faaliyetleri değil, tespit edilen, gözlemlenen eksiklik ya da mevzuat değişikliğinin gerektirdiği faaliyetler ilgili müdürlükler tarafından tartışıldı.

Başkan Mustafa Dündar ve başkan yardımcılarının da katıldığı, müdürlüklerin 2014 yılı faaliyetleri ve 2015 yılı hedeflerinin değerlendirildiği Yönetim Gözden Geçirme Toplantısında, yönetim sistemlerine ait politikaların değerlendirilip gözden geçirilmesi, düzeltici ve önleyici faaliyetler, eğitimler, personel ve teçhizat durumunun tespiti, alınan tedbirler, iç ve dış şikayetlerin değerlendirilmesi, iyileştirme teklifleri, yasa ve mevzuat değişiklikleri ile kurumu etkileyen mali, sosyal ve çevre şartları gibi farklı bir çok konu başlığı hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Osmangazi Belediyesi’nin 5 yıllık Stratejik Plan çalışmaları kapsamında, 2014 yılı kalite hedeflerine ait performansların değerlendirilip, 2015 yılı hedeflerinin konuşulduğu toplantı sonunda, 2016 yılında yapılacak toplantının tarihi ve gündem maddeleri belirlenerek karara bağlandı.

Uludağ’da gerçekleştirilen “Yönetim Gözden Geçirme” toplantısı sonunda değerlendirmede bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Müdürlüklerimizin 2014 yılı performanslarının değerlendirildiği toplantı, geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları değerlendirme, yapılamayanlarla ilgili de nedenleri üzerine konuşup çözüm önerileri sunma imkanı vermiş oldu. Bir anlamda kendimizi çek etme fırsatı bulduk. İnsan kaynakları müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen ve Stratejik Plan ekibinin de dahil olduğu çalışma sonunda, 2015 yılına dair hedeflerimizi de kayıt altına almış olduk” dedi.

Kurumsal bir kimliğe sahip olan Osmangazi Belediyesi’nin, 24 ayrı müdürlükle vatandaşlara hizmet verdiğini ve sahip olduğu belgelerle kaliteli hizmet anlayışını tescil ettirdiklerini belirten Başkan Dündar, “Bu kurumsal kimlik ve kalite anlayışımız çerçevesinde toplantımızı bu yıl ilk kez belediyemiz dışında gerçekleştirdik. Osmangazi’de kaliteli hizmet sunabilmek, vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak çok daha başarılı bir yönetim için bu toplantılarımızı periyodik olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X