Osmangazi zirvede bitirdi

Bursa ekibi, Kadınlar Hentbol Süper Ligi play-out son maçında Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’ne yenilmesine karşın bu etabı lider tamamladı.

Osmangazi zirvede bitirdi

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde kalmayı daha önce garantileyen Osmangazi Belediyespor, play-out son maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ne 31-27 mağlup oldu. Play-out’taki ilk 4 maçını kazanarak ligde kalmayı garantileyen, ardından oynadığı Ankara 1910 maçını kaybeden Bursa ekibi, dün de Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ne diş geçiremedi.

ANKARA DA KALDI

Porsuk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada zaman zaman etkili olan turuncu mavililer, ilkyarıyı 16-11 geride kapatırken, formalite niteliği taşıyan mücadelede rakibinin üstünlüğünü önleyemedi. Bu sonucun ardından play-out etabını 4 galibiyet 2 yenilgiyle lider kapatan Osmangazi Belediyespor, gelecek yıl da Süper Lig’de mücadele etme hakkını kazandı. Bursa ekibiyle birlikte Ankara 1910’da Süper Lig’de kalmayı başarırken, Anadolu Üniversitesi ve Sivas Belediyespor 1. Lig’e düştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X