Osmangazi’de asfalt çalışmaları sürüyor

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Osmangazi’de asfalt çalışmaları sürüyor

 

Nilüferköy Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklar belediye ekipleri tarafından asfaltlanırken, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, freze makinesine binerek asfalt döktü. 

Başkan Dündar, vatandaşlara daha kaliteli bir ulaşım sunmak adına mahallelerdeki cadde ve sokakları asfaltlamaya devam edeceklerini belirterek, “Yaz döneminde 4 yama ekibi, 2 kaplama ekibi ve freze makinesi ile Osmangazi’nin değişik bölgelerinde asfalt çalışmaları yürüttük. İlçemizdeki birçok mahallenin cadde ve sokaklarını yeniledik. Kış dönemi olmasına rağmen çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Nilüferköy, ‘Bütünşehir Yasıyla’ birlikte mahalle statüsüne geçerek belediyemizin sorumluluk alanına giren 27 köyümüzden bir tanesi. Osmangazi Belediyesi olarak, merkezden en uç noktaya kadar tüm mahallelerimizde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu anlayışla yolları bozulan diğer mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X