Osmangazi’de camiler temizleniyor

Osmangazi Belediyesi, havaların ısınması ve Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla camilerde temizlik seferberliği başlattı.

Osmangazi’de camiler temizleniyor

Vatandaşların ibadetlerini temiz, rahat ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerini sağlamak adına yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında camilerdeki halılar köpüksüz deterjanla yıkanarak dezenfekte ediliyor. Ayrıca camilerin giriş ve çıkışları da haşerelere karşı ilaçlanıyor. Camilerin iç bölümlerinin yanı sıra, dış cephe ve cami avlularında da hasar görmüş kısımlar onarılıp düzenleniyor. 

Belediye olarak vatandaşların ibadetlerini daha temiz ortamda yapabilmeleri düzenli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak manevi mirasımıza sahip çıkıyoruz. İlçemizdeki camilerimizin çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını yürütürken, ihtiyaç duyan camilerimize de yeni abdest alma yerleri yapıyoruz.

Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdan birisi de, camilerimizin temizlenmesi ve haşerelere karşı ilaçlanması. Üç aylarda vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ortamlarda yapabilmesi adına cami temizleme çalışmalarına hız verdik. İlçe genelindeki camilerimizde temizlik çalışmalarına devam edeceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X