Osmangazi’de eğitim yatırımları sürüyor

Osmangazi Belediyesi’nin, Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na kazandırdığı 2 katlı ek hizmet binası, 2016-2017 eğitim Öğretim yılının ilk haftasında hizmete açıldı.

Osmangazi’de eğitim yatırımları sürüyor

Öğretmen ve öğrenciler için modern bir eğitim sunan ek hizmet binasının ilk katında kütüphane ve idari odalar yer alıyor. 200 metrekare alan üzerine inşa edilen binanın 2’inci katında ise spor odası, çok amaçlı salon ile kız ve erkek öğrenciler için mescitler yer alıyor. 

Osmangazi Belediyesi olarak her yıl bütçeden eğitime ciddi bir kaynak ayırdıklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün talebi üzerine inşa ettiğimiz ek hizmet binası, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden birisi. Bunun yanı sıra Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören yavrularımızın spor yapabilmeleri için okul bahçesine bir de basketbol sahası yaptık. Ayrıca okulumuzun bayrak direğini yenileyip, bahçeye yeni oturma grupları kazandırdık” dedi.    

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X