Osmangazi’de görüntü kirliliğine geçit yok

Osmangazi Belediyesi, ilçeyi estetik değeri yüksek, modern bir görünümüne kavuşturmak için ‘Osmangazi’yi Seviyorum, Osmangazi’yi Güzelleştiriyorum” sloganı ile yepyeni bir çalışma başlattı. 16 kişiden oluşan Osmangazi Kent Estetik Kurul (OKEK) ekibi kuran

Osmangazi’de görüntü kirliliğine geçit yok

Tophane, Heykel ve Setbaşı aksında çalışmalara başlayan Estetik Kurul, 6 ayda 216 noktaya müdahalede bulunarak fiziki şartlarını iyileştirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçenin fiziki görüntüsünü düzelterek modern bir Osmangazi inşa etmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Osmangazi’yi çarpık yapılaşmadan ve görüntü kirliliğinden kurtarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Kaçak yapılaşmaya taviz vermiyoruz. Aynı zamanda kent estetiğine olumsuz etki yapan yapıların önüne geçmek için de belediye bünyesinde estetik kurul oluşturduk. Yürüttüğümüz çalışmalar ile kötü görüntü oluşturan unsurların önüne geçerek ilçemizi güzelleştiriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X