Osmangazi’de kaçağa taviz yok

Osmangazi Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin gözde kış turizm merkezlerinden Uludağ yolu üzerinde kaçık olarak inşa edilen baraka ve prefabrik yapıları yıkarak yerle bir etti.

Osmangazi’de kaçağa taviz yok

Kaçak yapıyla mücadeleyi amansız bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi ekipleri, daha önce yıkılan ancak vatandaşlar tarafından tadilat yapılarak yeniden inşa edildiği tespit edilen binaların yıkımı için iş makinaları ile bölgeye çıktı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de hazır bulunduğu yıkımlarda her hangi bir olay yaşanmazken, daha önceki yıkılan ancak vatandaşlar tarafından yeniden inşa edilen 60 baraka ile bir prefabrik ev, bir kez daha yıkılarak yerle bir edildi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede kaçak yapıyla mücadelenin aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirterek, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak bina yapmamaları konusunda ikaz etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X