Osmangazi’de lodosun yaraları sarılıyor

Osmangazi Belediyesi, hafta sonu şiddetli lodos sebebiyle yaşanan olaylara anında müdahale etti. Zabıta, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personelinden oluşan ekipler, lodos felaketinin yaralarını sarmak için 24 saat görev yaptı.

Osmangazi’de lodosun yaraları sarılıyor

Osmangazi Belediyesi, Bursa’yı kasıp kavuran lodos felaketinde yaşanan olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için 2 sepetli araç, 1 vinç, 4 kamyon, 15 budama ve toplama elemanından oluşan ekip kurdu. Ekipler, vatandaşların zarar görmemesi için 24 saat görev yaptı. Saatteki hızı yer yer 130 kilometreye ulaştığı bildirilen lodos sebebiyle Osmangazi’de kurulan acil müdahale birimine gelen ihbarları değerlendiren ekipler, 42 çatı uçması olayına müdahale etti.

Ayrıca 58 mahallede devrilen 242 ağaç ekipler tarafından temizlenirken, birçok mahallede reklam panosu ile park ve bahçelerin zarar gören çitleri ve çevresindeki müştemilat ekipler tarafından onarıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X