Osmangazi’de Masiç dönemi

Bosna Hersekli Nedzad Masiç, Osmangazi Belediyespor’la koordinatör antrenör olarak sözleşme imzaladı.

Osmangazi’de Masiç dönemi

Bayanlar Hentbol 1. Ligi’nde liderin 1 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Osmangazi Belediyespor, Bosna Hersekli tecrübeli hoca Nedzad Masiç ile koordinatör antrenör olarak anlaşma imzaladı. Ankara Metropol Spor Kulübü’nden ayrılan Nedzac Masiç’i koordinatör antrenör olarak getiren Bursa ekibinde kulüp başkanvekili İsmail Selimoğlu, Boşnak hocanın takımda başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

BAŞARILARI ORTADA

Masiç’in takımda yabancılık çekmeyeceğini söyleyen Selimoğlu, “Takımımızın ligde elde ettiği başarılar ortada. Masiç’in önümüzdeki süreçte takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu. Masiç, Avrupa’da bir çok kulüpte oynadıktan sonra, 11 yıl Bosna Hersek Milli Takımını çalıştırdı. Türkiye’de Maliye Milli Piyango ile şampiyonluk yaşayıp süper kupayı kazanan,EHF Avrupa kupasında Maliye Milli Piyango’ya çeyrek final oynatan Masiç, hedefinin Osmangazi Belediyespor’u Süper Lig’e taşımak olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X