Osmangazi’de muhtarlara bilgisayar ve yazıcı

Osmangazi Belediyesi’nin muhtarlara yönelik sürdürdüğü ‘teknolojik destek’ projesi kapsamında, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Yücel Tüfekçi yeni bilgisayar ve yazıcısını teslim aldı.

Osmangazi’de muhtarlara bilgisayar ve yazıcı

Osmangazi Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmeleri adına ilçedeki muhtarlara sağladığı teknolojik desteğe devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından yeni göreve başlayan muhtarlara bilgisayar ve yazıcılar dağıtan Osmangazi Belediyesi, ihtiyaçları doğrultusunda ilçede görev yapan diğer muhtarlara da yeni bilgisayar ve yazıcılar temin ediyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Yücel Tüfekçi’ye yeni bilgisayar ve yazıcısını teslim ederek, “Görevlerini daha hızlı yerine getirebilmesi, vatandaşa daha iyi hizmet sunmaları adına, ihtiyaç duyan muhtarımıza bilgisayar ve yazıcı veriyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde göreve yeni başlayan muhtarlarımıza teknolojik destekte bulunduk. Şimdide diğer muhtarlarımızın bilgisayar ve yazıcı ihtiyacını karşılıyoruz. Gelen talepler doğrultusunda ilçemizdeki muhtarlarımıza teknolojik desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Yücel Tüfekçi’de büyük bir ihtiyacının Osmangazi Belediyesi tarafından karşılandığını belirterek Başkan Dündar’a yeni bilgisayar ve yazıcılar için teşekkürlerini sundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X