Osmangazi’de ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BEM-BİR-SEN ile 2016-2017 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.

Osmangazi’de ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı

Osmangazi Belediyesinde çalışan 480 memur ve sözleşmeli memurun faydalanacağı Sosyal Denge Sözleşmesi imza törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Bursa Şube Başkanı Ali Alan ile şube yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

2 yıllık süreyi kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesinin imza töreni sonrası konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Arkadaşlarımız gerçekten çok çalışıyor, çok yoruluyorlar. İmzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesiyle, çalışan ve üreten arkadaşlarımıza aldıkları maaşlarının dışında, 700 lirayı aşan bir katkı sağlanmış oluyor. Sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı da “Sosyal Denge sözleşmesinin temel amacı, 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu çerçevesinde çalışan arkadaşlarımızın motivasyonunu artırmak, böylece çalışan arkadaşlarımızın performansının yükselmesini sağlamak. Bu anlamda çalışan arkadaşlarımızın Sosyal Denge Zammının ardından vatandaşlarımıza hizmet noktasında çok daha titiz davranacaklarına eminiz. Aksayan yönlerimiz olursa, bunları yeniden değerlendireceğiz. Çalışanlarımıza gösterdiği bu alicenaplıktan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X