Osmangazi’de teröre kınama

Osmangazi Belediyesi’nin Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Osmangazi’de teröre kınama

Bir aylık aranın ardından toplanan belediye meclisin açılışına, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları damgasını vurdu. Şehitler anısına saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıda, mecliste grubu bulanan tüm partiler yaşanan terörü lanetledi. 

Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Mustafa Dündar, son günlerde artan ve ülkemizde büyük acıya neden olan terör olaylarının zamanlamasının son derece düşündürücü olduğunu söyledi. 

Yaşananlar karşısında toplum olarak dikkatli olmamız gerektiğini söyleyen Başkan Mustafa Dündar, “Son günlerde artan terör olayları ile birlikte peş peşe gelen şehit haberleri milletçe bizleri derinden üzmektedir. 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkemizde huzur ve güvenliği bozmak amacıyla güvenlik güçlerimize karşı başlatılan terör olaylarını lanetliyorum” dedi.

Başkan Dündar’ın ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri ve grup sözcüleri de, yaşanan terör olaylarını lanetledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X