Osmangazi’den Boztepe’ye yardım

Osmangazi Belediyesinin kardeş şehirlerinden Kırşehir’in Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, Başkan Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yapımı planlanan kültür merkezi projesine verdiği destekler için teşekkür etti.

Osmangazi’den Boztepe’ye yardım

Kırşehir’in Boztepe ilçesiyle kardeş şehir protokolü imzaladıktan sonra, ilçede yapımı planlanan Kültür Merkezi projesine destek veren Osmangazi Belediyesini ziyaret eden Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, Başkan Mustafa Dündar’a teşekkür etti. 

Merkez nüfusu 3 bin 300 olan ilçede, eski pazar yerinin yıkılarak yerine sosyo-kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceği çok amaçlı bir tesis projesi geliştirdiklerini ifade eden Aydın, “İlçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak bu projemizi, kardeş şehrimiz olan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’la paylaştık. Kendileri, projemize destek olabileceklerini söyleyince, içerisinde düğün salonu, toplantı salonu, mutfak, lavabolar, zabıta evi, basket ve voleybol sahaları ile tenis kortunun bulunduğu projemizle ilgili çalışmalarımızı başlattık. Verdiği destekler için Boztepe halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Boztepe Belediyesi’nin en son kardeşlik protokolü imzaladıkları şehirlerden bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar’da, Osmangazi Belediyesi’nin yurt içi ve yurt dışında kardeş şehir protokolü imzaladığı şehirlerle bir çok ortak proje geliştirip hayata geçirdiğini söyledi. Başkan Dündar, “İlçeye yakışan, Boztepe halkının ihtiyaçlarına cevap verecek bu projeyi, kısa sürede tamamlayıp Boztepe halkının hizmetine sunacağız. Bu proje, Boztepe’yle Osmangazi’yi daha da yakınlaştıracak bir proje olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X