Osmangazi’den Güneybudaklar’a çok amaçlı park

‘Her Köye Park’ projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı, basketbol sahası ve fitness aletlerini mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Osmangazi’den Güneybudaklar’a çok amaçlı park

Osmangazi Belediyesi, ilçenin en uzak mahallelerinden biri olan Güneybudaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı, basketbol sahası ve fitness aletlerini hizmete açtı. 

Güneybudaklar Mahallesi’nde düzenlenen köy hayrına katılarak yapımı tamamlanan parkların açılışını gerçekleştiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz ‘Her Köye Park’ projesi kapsamında Güneybudaklar Mahallemize güzel hizmetler sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın hem oynayıp hem de spor yapması için park ve basketbol sahası inşa ederken,  7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor yapabilmesi için fitness aletleri yerleştirdik. Yeni dönemde en önem verdiğimiz projelerin başında köylere yaptığımız ve yapacak olduğumuz yatırımlar geliyor. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hız verdik” dedi. 

 

Açılışa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten de, “Osmangazi Belediyemiz,  kent merkezindeki mahallelere olduğu gibi köylere de ciddi yatırımlar yapıyor. Ben de dağ yöresinin bir insanı olarak bu hizmetler için Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X