Osmangazi’den kardeş Boztepe’ye yardım

Osmangazi Belediyesi, yardım elini kardeş şehirlere de uzatarak, onların da yüzünü güldürüyor.

Osmangazi’den kardeş Boztepe’ye yardım

Kardeş şehirlerden Kırşehir’in Boztepe Belediyesi ile imzalanan protokol çerçevesinde yapımı tamamlanan Boztepe Kapalı Pazaryeri ve çok amaçlı Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi, dünyaya barış ve kardeşliği yayan Osmanlı İmparatorluğunun kurulduğu, adını Osmangazi hazretlerinden alan kurucu şehir.  Dolayısıyla manevi sorumluluğumuz çok fazla. Bizler de bu bilinç ve felsefe ile hareket ederek hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

İNSANIMIZIN YANINDAYIZ

Kapalı pazaryeri ve kültür merkezinin Boztepe için hayırlı olmasını dileyen Başkan Dündar, ‘Önce İnsan’ felsefesi ile hareket eden bir anlayışın temsilcileri olarak her alanda insanımızın yanındayız. Bundan sonra da kardeş şehirlerimizin yanında olmaya destek olmaya devam edeceğiz. Çok amaçlı salonumuz, pazar alanı fonksiyonunun yanı sıra gençlerimiz için spor alanı ihtiyacını karşılayan, vatandaşlarımızın düğün, cemiyet alanı ihtiyacına cevap veren bir yatırım oldu. 

Burada gençlerimiz düğün yapacak, çocuklarımız spor yaparak sağlıklı geleceğe hazırlanacak. Boztepeli hemşerilerimiz konforlu pazar alışverişi imkanına kavuşacak. Siz kıymetli dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Törende konuşan Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın da, Pazaryeri ve kültür merkezinin ilçelerinin çok önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek, “Sayın başkan, bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu yatırımla, iki şehir insanı arasında var olan dostluğu kalıcı hale getirmiştir. Desteğini bizden esirgemeyen sayın Mustafa Dündar ve Osmangazi halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışın ardından cuma günleri kurulan Pazar yerini gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dündar’a Boztepeliler yoğun ilgi gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X