Osmangazi’den kötü start 27-34

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz sezonun ilk maçını kaybetti. Turuncu mavililer, güçlü rakibi Zağnosspor karşısında etkili olamadı… Karşılaşmanın ilkyarısı da 18-13 Karadeniz temsilcisinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Osmangazi’den kötü start 27-34

ERKAN SAĞLIK

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde sezon dün start aldı.

Ligde ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Osmangazi Belediyespor ise lige yenilgiyle başladı. Sezonun ilk maçında evinde Zağnosspor’u konuk eden Bursa ekibi, rakibine 34-27 mağlup oldu.

Osmangazi Belediyesi Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada zaman zaman etkili olan turuncu mavililer, rakip hücumları da durdurmakta zorlandı. Osmangazi Belediyespor, geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada bitiren Trabzon temsilcisi karşısında ilkyarıyı 18-13 geride kapattı.

İSTEDİKLERİNİ YAPAMADI

Bu yıl kadrosuna önemli takviyeler yapan ve play-off hedefiyle yola çıkan Bursa ekibi, iddialı rakibi karşısında ikinci yarıda çok etkili olamadı.

Hücumda istediklerini yapamayan turuncu mavililer, üstünlüğü yakalayamadı.

İddialı rakibi karşısında karşılaşmadan 34-27 mağlup ayrılan Osmangazi Belediyespor, böylece lige yenilgiyle başlamış oldu. Bursa ekibi, ligin ikinci haftasında yine evinde Muratpaşa Belediyespor’la karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X