Osmangazi’den muhtarlara bilgisayar

Osmangazi Belediyesi’nin muhtarlara yönelik teknolojik desteği sürüyor.

Osmangazi’den muhtarlara bilgisayar

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediyeden talepte bulunan 15 mahalle muhtarına bilgisayar ve yazıcılarını düzenlenen törenle teslim etti.

Soğanlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, muhtarlara bilgisayar ve yazıcılarını dağıtan Başkan Dündar, “Muhtarlar, vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek adına belediyelerin en önemli iş ortakları. “Muhtarlar, bizlerin mahallelerdeki temsilcileri. Kendileri, vatandaşın sorunlarını bize iletirken, çözüm noktasında da bizlere yardımcı oluyorlar. Vatandaşın sorunları ilk muhtarlara geliyor. Dolayısıyla muhtarlarımız bizlerin en önemli çalışma arkadaşları. Muhtarlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmek bizim için de son derece önemli. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu konuda çok hassas davrandık ve hizmet binası olmayan muhtarlarımızın tamamına hizmet binası kazandırdık. Bu güne kadar da bazı arkadaşlarımıza ilk defa, bazılarının da eskiyen bilgisayarlarını değiştirmek suretiyle, toplam 110 bilgisayar verdik. Kısaca muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Bu gün de aynı şekilde arkadaşlarımıza yeni bilgisayarlar vererek, onların vatandaşımıza daha rahat ve hızlı hizmet götürmesine yardımcı olmuş oluyoruz” diye konuştu.

Muhtarlar da Başkan Dündar’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X