Osmangazi`den muhtarlara teknolojik destek sürüyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle muhtarlarına teknoloji desteğini sürdürüyor.

Osmangazi`den muhtarlara teknolojik destek sürüyor
Altıparmak Mahallesi’ni ziyaret ederek Muhtar Mevhibe Rahşan Aslantaş’a bilgisayarını teslim eden Dündar, vatandaşlardan mahalle ile ilgili sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi. Muhtar Aslantaş, Başkan Dündar’dan tarihi Altıparmak Camii’nin yeniden mahalle sınırlarına dahil edilmesini istedi.
 
Altıparmak’ın Bursa’nın en eski mahallelerinden birisi olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Dündar da, “Altıparmak, Osmangazi’nin planlı bir şekilde inşa edilen ilk mahallelerinden birisi. Mahallenin bir takım ihtiyaçları var. Muhtarımızın da bizden bazı talepleri oldu. Biz Osmangazi sınırları içerisindeki tüm mahallelerimizi tek tek geziyor, vatandaşların sorunlarını dinliyor, onların talep ve isteklerini alıyoruz. Bu talepler doğrultusunda da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Altıparmak mahallemizin adını taşıyan cami ile ilgili talepleri de haklı bir talep. Ancak bu, mahalle sınırının değişikliği ile ilgili düzenleme gerektiren bir konu. Bu konuyu da mutlaka inceleyip değerlendireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X