Osmangazi’den Suriye’ye yardım

Osmangazi Belediyesi ve İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından Suriye’deki mazlumlar için hazırlanan 11 yardım TIR’ı dualar eşliğinde yola çıktı.

Osmangazi’den Suriye’ye yardım

İçerisinde gıda ve giyim malzemelerinin yer aldığı yardım konvoyu, Doğanbey TOKİ Konutları yanındaki otoparkta düzenlenen törenle uğurlandı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İHH Bursa Şube Başkanı Hüseyin Kaptan, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, yardım TIR’ları Kur’an-ı Kerim okunup dualar edilerek Suriye’ye gönderildi. 

İNŞALLAH İNSANLIK KAZANIR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İHH ile organize bir şekilde Suriye’deki iç savaştan zarar gören mazlumlara yönelik yardımlara devam ettiklerini belirterek, “Bu yardımları Bursa olarak yapıyoruz. Belediyelerden sivil toplum kuruluşlarına, iş adamlarından vatandaşlara kadar herkes elinden geldiğince destek oluyor. Bugün de 11 yardım TIR’ını bölgeye uğurluyoruz. Ben, Ramazan aynın getirdiği birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının 12 ay boyunca tüm dünyaya yayılmasını diliyorum. Ülkemizdeki ve diğer İslam ülkelerindeki çatışma ortamı en kısa sürede son bulur inşallah. Baktığımız zaman tüm dünya Suriye’de. Ancak insanlık adına değil, kendi menfaatleri adına. Bizler ise insanlık adına oradayız. İnşallah insanlık kazanır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X