Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Osmangazili badmintoncular madalyaya doydu

Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcuları, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Cumhuriyet Kupası İl Birinciliği Müsabakaları’nda üstün performans sergileyerek madalyaya doydu.

Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcuları, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Cumhuriyet Kupası

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kestel’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası İl Birinciliği Müsabakaları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Altyapıdan yetiştirdiği sporcularla Türk sporuna önemli katkı sağlayan Osmangazi Belediyespor, Badminton Takımı ile göz doldurdu. Tek kızlar kategorisinde kortta fırtına estiren Şerife Miray Balkan birincilik, Esma Orhan ikincilik, tek erkeklerde ise Eyyüp Çekil üçüncülük kürsüsüne oturdu.

Bunun yanı sıra çift kızlarda boy gösteren Şerife Miray Balkan, Erva Orhan ile ter döktüğü mücadelede birinci, Zeynep Utku ile Fatma Ecrin Gözütok ikinci, Özge Ceren Okur ve Betül Nuray üçüncü oldu. Çift erkekler kategorisinde Eyyüp Çekil – Alihan Korkusuz ve Hasan Batu Kıpçak – Süleyman Nebi Kıbçak ikilisi, karışık çiftler kategorisinde de Esma Orhan – Emir Kirazkaya, disiplinli bir oyun sergileyerek üçüncülük derecesini ortaya koydu.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, gelecek vaat eden sporcular ile antrenörlerini yürekten kutladı.

badminton 1

badminton 2

badminton 3

badminton 4


Avatar Seç KAPAT
Sporun ve gençlerin gelişimine yönelik yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi’nin ev
Sıradaki Haber Bursa’da sporun kalbi Sukaypark’ta attı