Osmangazili muhtarlar başkan Dündar’ı ağırladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Osmangazili muhtarlar başkan Dündar’ı ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Osmangazi’yi çok daha güzel bir yer haline getireceklerini söyledi. 

Osmangazili muhtarlarla bir araya gelen Başkan Dündar, önümüzdeki dönemde gerçekleştirecekleri projeleri muhtarlarla paylaştı. Osmangazi’de, ilçe tarihinin en büyük hacim ve bütçeli işlerine imza attıklarını ifade eden Dündar, “Bütün bu işleri gerçekleştirirken mahalle muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla istişare ettik. Onların talep ve istekleri bizim için belirleyici oldu. Bu dönem gerçekleştireceğimiz projelerde de en büyük desteği, yine onlardan alacağız” dedi.

Köylerin mahalleye dönüşmesi ile Osmangazi’de mahalle sayısının 136’ya çıktığını, daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi için mahalle muhtarları ve vatandaşlarla birlikte hareket edeceklerini ifade eden Başkan Dündar, “Köylerimizi birer cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Her köye bir meydan ve park inşa edeceğiz. Merkezde ise kentsel dönüşümden, 40 metrelik bulvara, panoramik müzeden kültür merkezi ve spor tesislerine kadar birçok projeyi bu dönem hayata geçireceğiz. Hisar bölgesinde gerçekleştireceğimiz Arkeopark projemizle, Bursa’nın 2 bin yıllık tarihini gün yüzüne çıkartacağız. Bu projelerimizi hayata geçirirken en büyük destekçimiz yine sizler olacaksınız” diye konuştu.

“HALKIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Son günlerde Bursa kamuoyunda en çok konuşulan konuların başında gelen at eti skandalını da değerlendiren Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Hem vatandaşımızın sağlığı, hem de dürüst esnafın korunması için, Osmangazi’de 2014 yılında 13 bin 154 işyerini denetledik. Yasaya uymayan 373 işyerini kapatıp, 151 işyeri hakkında ise savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bence bu yanlışı yapanlar teşhir edilmeli. Bu hem dürüst esnafın korunması, hem de vatandaşın sağlığı ile oynayan işletmelerin ifşası için son derece önemli” diye konuştu.

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ise, Başkan Mustafa Dündar’a kendilerine verdiği destekler için teşekkür etti. Toplantının sonunda mahalle muhtarları, Başkan Dündar’a yaşadıkları sıkıntıları iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X