Osmangazi’nden çocuklara özel kitap

Edebiyat dünyası ve Bursa belleğine birçok eser kazandıran, süreli yayınlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi bu alanda farklı bir çalışmaya daha imza attı.

Osmangazi’nden çocuklara özel kitap

Çocuklara yönelik sosyal projelerine bir yenisini daha eklediklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar “Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesiller bizim için her zaman öncelikli. Onların gerek eğitim hayatlarına yönelik gerekse sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Açtığımız okullar, inşa ettiğimiz Bilgi Evleri, ilçemizde ihtiyaç sahibi okullara yaptığımız katkıların yanı sıra, çocuklarımızın çevreye duyarlı, bilinçli bireyler olmaları için de farklı çalışmalar yürütüyoruz” dedi. Dündar “Orman Haftası’na özel hazırladığımız kitabımız da bu farkındalığa aracı olsun, çocuklarımız ‘Daha Yeşil Bursa’ idealimizin birer elçileri haline gelsin istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X