Osmangazi’nin faaliyet raporu onaylandı

Osmangazi Belediyesi’nin 2015 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. CHP ve MHP grupları rapora ret oyu verdi.

Osmangazi’nin faaliyet raporu onaylandı

SEYİT GÜNDOĞAN

Oturumda Faaliyet Raporu ile ilgili ilk sözü alan MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Osmangazi’nin hak ettiği yatırımları almadığını ileri sürdü. CHP Grup Sözcüsü Serkan Savu ise, Osmangazi Belediye yönetiminin gelirlerin tahsili konusunda başarılı bir performans sergileyemediğini söyledi. 

Eleştirilere yanıt veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, bütçe çalışmaları ve harcamaları konusunda iddialı olduklarını söyledi.

Bu işi doğru yaptıklarını iddia eden Dündar, “Bizim yaptığımız borçlanma, bir nevi satın alma belediyeyi zenginleştirme çalışmalarıdır. Bizim yaptığımız yatırımlar insan odaklı yatırımlar. Millet neredeyse biz oradayız. Bu birlikteliğimiz ve beraberliğimiz tüm Türkiye’ye örnek olacak. İnsan odaklı faaliyet ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte her meclis üyemizin eleştiri ve önerileri dikkate alacağız. Eleştiri ve katkılarınız bizim için önemlidir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X