Osmangazi’nin gururları

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı’ndan Berke Akçam, Leyla Yanardağ Türkiye şampiyonu, Seda Albayrak ve Melek Zübeydeoğu da Türkiye üçüncüsü oldu.

Osmangazi’nin gururları

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, Turkcell Yıldızlar ve U16 Salon Türkiye Şampiyonası’nda madalyaları topladı. İstanbul Aslı Çakır Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell Yıldızlar ve U16 Salon Türkiye Şampiyonası’nda Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcularından Berke Akçam, triatlon branşında (üçlü yarış) 16 yaş altı kategorisinin ilk kademesinde Türkiye şampiyonu oldu.

Başkan kutladı

Yıldızlar kategorisinde Leyla Yanardağ ise heptatlon (beşli yarış) branşında Türkiye şampiyonu olurken, aynı kategori ve branşta mücadele eden Seda Albayrak ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Melek Zübeydeoğlu da heptatlon branşında gençlerde Türkiye üçüncüsü oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, önemli başarılara imza atan Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X