Osmangazi’nin projelerine MHP desteği

MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu ve yönetimi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Osmangazi’nin projelerine MHP desteği

Başkan Dündar, makamında ağırladığı misafirlerine ilk olarak Osmangazi Meydanı Projesi’nin maketini gösterdi. Cumhur İttifakı olarak Osmangazi’de birlik ve beraberlik içerisinde örnek çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Dündar, “Osmangazi büyük bir ilçe. Buradaki başarı her yere yansıyor. Seçim sürecinde gönül birlikteliği kurduk. İnşallah güçlü bir şekilde hedeflerimize ulaşacağız. Bizlere destek olup, emek veren tüm MHP’li kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“MEYDAN BURSA’YA NEFES ALDIRACAK”…

MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı da, Osmangazi’nin doğru projeler neticesinde sağlam adımlarla yürüdüğünü ifade ederek, “Osmangazi Meydanı Projesi, vatandaşlarımızı toplu taşımaya teşvik ederek tarihi şehri birleştirecek ve Bursa’ya nefes aldıracak bir proje. Bizler, MHP grubu olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi arttırsın” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X