Osmangazi’nin yıldızları Avrupa Spor Haftasında

Osmangazi Belediyespor bünyesindeki Badminton, Taekwondo ve Tenis Takımı sporcuları, Avrupa Spor Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı.

Osmangazi’nin yıldızları Avrupa Spor Haftasında

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB Başkanlığı himayesinde düzenlenen Avrupa Spor Haftası, Türkiye’nin 81 ilinde eşzamanlı olarak başladı.

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinliklerde Osmangazi Belediyespor’un Badminton, Taekwondo ve Tenis Takımı sporcuları da yer aldı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, halk oyunları ekibinin renkli gösterileriyle devam etti. Daha sonra ise Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı sporcular, branşlarındaki yeteneklerini sergiledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, böylesine önemli bir organizasyonda yer alan Osmangazi’nin yıldızlarını kutlayarak, “Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan ve 7’den 70’e herkesi spora teşvik etmeyi amaçlayan etkinlik, kişileri sağlıklı yaşam ile spor yapma alışkanlığı kazandırmayı, bireylerin spor branşlarına daha bilinçli katılımını sağlamayı hedefliyor. Bizler, belediye olarak Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Spor yapmak isteyen tüm gençlerimizi tesislerimize bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X