Osmangazi`ye ilk Bilgi Evi

Osmangazi Belediyesi`nin 16 vizyon projesi arasında yer alan Bilgi Evleri`nin ilki, Mehmet Akif Mahallesi`nde hizmete açıldı.

Osmangazi`ye ilk Bilgi Evi
Okuma-araştırma salonları, etüt merkezi, kütüphanesi ve zeka oyun salonları ile Bilgi Evleri, çocukların okul dışı eğitimlerine önemli katkı sağlayacak.
 
Açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Bu projelerimizin birisi de, açılışını yaptığımız Bilgi Evleri. Çocuklarımız burada eğitim eksiklerini tamamlarken, kütüphanelerinde bilgi ve araştırma ihtiyaçlarını giderecek, sosyal ve sportif aktivitelerle gelişimleri güçlendirilecek. Bilgi Evleri desteği ile, özgüveni yüksek bireyler olarak bilgiyle, sevgiyle yarınlara hazırlanacaklar” dedi.
 
GELECEĞİ ŞANSA BIRAKMIYORUZ
 
Osmangazi Belediyesi olarak çocukların geleceğini şansa bırakmadıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların çok daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için eğitim alanında yaptığımız yatırımlara büyük önem veriyoruz. İlçe sınırları içerisindeki 250 okulumuzun 200’üne çeşitli hizmetlerde bulunduk. Bursa’yı tarihiyle, doğasıyla ve tüm güzellikleriyle yeniden ayağa kaldırmak için şehir ve insan konuları altında projelerimizi şekillendiriyoruz. Bu projelerin birçoğunun hazırlıkları yapılırken, bir kısmının ise inşaat çalışmalarına başlanıldı. Önümüzdeki 5 yıl bittiğinde yaptığımız çalışmalar ile bambaşka bir Bursa ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X