Osmangazi’ye ‘Süreklilik’ ödülü

Osmangazi Belediyesi Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme yarışmasında ‘Maksem Müze Ev’ ve ‘Somuncu Baba Evi Rekonstrüksiyon Projesi’, ‘Süreklilik Ödülü’ne layık görüldü.

Osmangazi’ye ‘Süreklilik’ ödülü

Tarihi Kentler Birliği tarafından kentsel, arkeolojik ve doğal değerlerin yaşatılması ve doğru işlevlendirilmesi adına bu yıl 15’incisi düzenlenen yarışmaya 47 belediyeden 83 proje katıldı. Yarışmaya Maksem Müze Evi ve Somuncu Baba Evi ile katılan Osmangazi Belediyesi, her iki projesiyle de ‘Süreklilik Ödülü’ne layık görüldü. Antalya Expo Center’da düzenlenen Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nda düzenlenen törende Osmangazi Belediyesi adına ödülleri Başkan Yardımcısı Yunus Şahin aldı.

Ödül töreni sonrası bir değerlendirme yapan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, “Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X