Osmanlı Demir’i büktü!

Kayserispor’un ardından adını Süper Lig’e yazdırmaya en yakın takım Osmanlıspor oldu. Üst üste 8 maç kazanan Altınordu play-off’a koşuyor.

Osmanlı Demir’i büktü!

PTT 1.Lig’de son 2 haftaya girilirken, hem zirvede hemde alt sıralarda nefes kesen bir mücadeleye tanıklık ediyoruz. Kayserispor’un Süper Lig’e yükseldiği ve Elazığ’ı deplasmanda 3-0 yenerek şampiyonluğu da garantilediği ligde ikincilik yarışında Osmanlıspor büyük avantaj sağladı. Haftalardır kan kaybeden Adana Demir’i Ankara’da 2-0 mağlup eden Osmanlıspor, son 2 haftaya 4 puan farkla ve büyük avantajla giriyor.

ALTINORDU 8’DE 8 YAPTI

Antalyaspor, Samsunspor, Şanlıurfa, Alanyaspor ve Altınordu arasında play-off’a kalma yarışı nefes kesiyor. Tamamen Türk oyuncularla mücadele eden Altınordu, ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor’u deplasmanda 6-1 yenerek üst üste 8. galibiyete imza atarak play off yolunda bir engeli daha aştı. Samsunspor gol düellosu şeklinde geçen maçta Bucaspor’u 5-3 yenerken, Bolusporn’da İzmir’de Karşıyaka’yı 5-0 yenmeyi başardı. Orduspor’un küme düştüğü ligde Bucaspor, Manisaspor ve Denizlispor son iki yolcu olmamak için çırpınıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X