Osmanlıspor’un Avrupa inadı

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Osmanlıspor evinde Antalyaspor’u 3-0 yendi ve Avrupa Kupalarına katılma yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Osmanlıspor’un Avrupa inadı

Karşılaşmanın ilk yarısında Antalyaspor Samuel Eto’o ve Serdar Özkan’la rakip kalede etkili olmasına karşın skoru değiştiremedi. Osmanlıspor ilk yarının 41. dakikasında Umar Aminu’nun ceza sahasındaki çalımlarının ardından çektiği şutu Antalyalı oyuncular çıkartmaya çalışırken araya giren Webo topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarının da skorunu tayin etti. 1-0

Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan Osmanlıspor’da Pierre Webo sahneye bir kez daha çıktı ve 47. dakikada ev sahibi ekibi 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Antalyaspor karşılaşmanın 60. dakikasında Samuel Eto’o net bir gol fırsatından yararlanamadı. Ceza sahası içinde topla buluşan Kamerunlu yıldız top arkasına  kalınca Kolombiyalı kaleci Rene Higuita ile özdeşleşen  ‘Akrep’ vuruşunu denedi ancak sonuca ulaşamadı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Erdal Kılıçarslan maçtaki son sözü söyledi ve attığı golle Osmanlıspor sahadan 3 puanla ayrılarak puanını 47’e yaptı ve 5. sıradaki yerini korudu.

Antalyaspor ise 36 puanla 12. sırada kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X