OSMEK kursiyerleri yaşlıları unutmadı

OSMEK Kursiyerleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

OSMEK kursiyerleri yaşlıları unutmadı

27 kursiyer, ilgiye en çok ihtiyaç duyan huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlara büyük moral verdi.  OSMEK Akpınar Kurs Merkezi’nde aldıkları eğitimler sonucunda ördükleri şal ve diz örtülerini de huzurevi sakinlerine hediye eden kursiyerler, yaşlıların mutlu bir gün geçirmelerini sağladı. 

El Sanatları Eğitmeni Hülya Sargıcı, “OSMEK ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde bu yıl Akpınar Kültür Merkezi’nde örgü kursu açtık. ‘Hepimiz Bir Gün Yaşlanacağız’ projemiz kapsamında, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda huzurevi sakinlerimizi ziyaret ettik” dedi. 

OSMEK Sorumlusu Burcu Aksoy da, Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları olarak 12 farklı kurs merkezinde 33 farklı branşta eğitim verdiklerini belirterek, “Akpınar Kültür Merkezi’nde açılan örgü kursu kursiyerlerimizle, Yaşlılar Haftası’nda ilgiye en çok ihtiyaç duyan huzurevi sakinlerimizi ziyaret ettik. Yaşlılarımıza moral vermek ve yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X