OSMEK pazarlama kursuna yoğun ilgi

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (OSMEK), bünyesinde bu yıl açılan Pazarlama Perakende Satış Görevlisi Kursu, meslek edindirme kursları içinde ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

OSMEK pazarlama kursuna yoğun ilgi

Henüz yeni açılan kursa, vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Kursun eğitmeni Selda Özyeşil, dış ticaret kursunda çok sayıda eleman yetiştirdiklerini ve bunların işlere yerleştirildiğini belirterek, “Şimdi amacımız, pazarlama alanında kursiyerler yetiştirmek. Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ilk defa açılan bir kurs. Belediyemiz, pazarlama ve perakende alanında ulusal ve uluslararası düzeyde kursiyerler yetiştirmek, standartları uygun ve her yaşta ve bireyde kursiyerlere eğitim verme olanağını sağladı. Biz de kursiyerlerimize müşteri ile iletişim, kişisel gelişim, müşteri özellikleri, müşteri memnuniyeti konularında ders veriyoruz. Mezun olacak arkadaşlarımız pazarlama ve perakende alanında mesleki yeterlilikler kazanıp, satış elemanı olabileceklerdir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X