Otel konforunda hizmet

Toplam 14 bin metre kare alan içinde, sağlık hizmeti veren İznik Devlet Hastanesi, tümüyle tamamlandığında 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek.

Otel konforunda hizmet

HAYRİ ŞEN

İznik’te son teknoloji olanakları kullanılarak yapılan Devlet Hastanesi vatandaşa en iyi hizmeti vermeye hazırlanıyor. 

Toplam 14 bin metre kare alan içinde, beş katta 16 bin metre kare kapalı alanda sağlık hizmeti veren İznik Devlet Hastanesi, tümüyle tamamlandığında tam bir 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek. 75 yataklı hastanede her bir oda 28 metrekare ve içerisinde televizyon, buzdolabı, refakatçı koltuğu, duş ve tuvalet bulunmakta. Hastaların rahatı için herşey düşünülmüş. 

 

Başhekim Opr. Dr. Aybars Alemdaroğlu, haftada bir gün poliklinik yapan cildiye doktorunun Ocak 2016 tarihinde atamasının yapılacağını, ayrıca kardiyolog ve psikiyatrist kadrosu için taleplerini Sağlık Bakanlığı’na ilettiklerini söyledi. 

BÖLGEDE İLK KEZ

Bölgede tek duvarları kurşun kaplı ameliyathaneye sahip hastane olduklarını ifade eden Başhekim Opr. Dr. Aybars Alemdaroğlu, modern cihazlarla donatılı ameliyathanede günde 6 ila 7 arasında ameliyat gerçekleştirildiğini söyledi. Alemdaroğlu, ‘Bölgemizde bir çok hastanede yapılamayan ağrısız sızısız kapalı prostat ameliyatı gerçekleştirmekteyiz’ dedi. 

BEYİN VE KALP CERRAHİSİ

Yeni İznik Devlet Hastanesi’nde 3 ameliyathane bulunduğunu bunlarından iki tanesinde kalp ve beyin ameliyatı dahi gerçekleştirilebilir durumda cihazlar ile donatılı olduğunu söyleyen Başhekim Opr. Dr. Alemdaroğlu, ameliyathanelerde kullanılmak üzere seyyar röntgen cihazının dahi mevcut olduğunu belirtti. Başhekim Alemdaroğlu, ‘Bunun yanında radyoloji bölümümüzde yeni edindiğimiz dijital röntgen cihazımızla anında, en hızlı bilgisayarlı görüntü hizmeti vermekteyiz. Donanım aşamasında olan 10 adet de yoğun bakım ünitesi odalarımız da çok yakın bir sürede hizmete sokacağız. Eski Devlet Hastanesinde ayda 11 bin olan poliklinik hizmeti bu gün yeni hastanemizde 15 bin’e yükselmiş durumda’ dedi. 

İznik Devlet Hastanesi bugün 3 dahiliye, 1 çocuk, 1 kadın doğum, 2  genel cerrahi, 2 üroloji, 1 ortopedi, 1 fizik, 1’i kasım da atanacak 4 diş hekimi, 1 nörolog, 1 radyoloji, 1 biyokimya, 1 kulak burun boğaz, 1 göz, 2 anestezi uzmanı ile 5 pratisyen hekimi ile hizmet veriyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X