Otel odasında ölü bulundu!

İstanbul’un Fatih semtinde 46 yaşındaki Özgür Yılmaz adlı bir vatandaş, bir otel odasında başında silahla vurulmuş olarak bulundu. Olay yerinde inceleme yapan polis, Yılmaz’ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor

Otel odasında ölü bulundu!

Dervişali Mahallesi Kariye Cami Sokak üzerinde bulunda bulunan bir otelde saat 11.30 sıralarında meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti.

Ağır bir koku gelen odadan şüphelenen otel görevlileri durumdan şüphelenerek polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kapısı kilitli olan odayı çilingir yardımıyla açtı.

İçeriye giren polis ekipleri Özgür Yılmaz’ı başından vurulmuş halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yılmaz’ın cansız bedeni olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X