Otizm Gönüllüleri Derneği, Rektör Koçak’ı Ziyaret Etti

“Otizm Günü” münasebetiyle Erzurum Otizm Gönüllüleri Derneği, üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Otizm Gönüllüleri Derneği, Rektör Koçak’ı Ziyaret Etti

“Otizm Günü” münasebetiyle Erzurum Otizm Gönüllüleri Derneği, üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti. Otizm Eylem Planında da yer alan otistik bireylere ve ailelerine yönelik eğitim, bakım, tedavi ve sosyal etkinliklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi hakkında görüş alış verişinde bulunulan ziyarette Rektör Koçak, Otistik bireylerin ve ailelerinin eğitim, sağlık ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, çalışmaların bu doğrultuda ilerlemesinin çok önemli olduğunu belirterek, Atatürk Üniversitesi tarafından, otistik bireylerin eğitimi için yetersiz olan uzman eğiticilerin yetiştirilmesi ve ihtiyaç duyulan fiziksel imkânların sağlanmasına katkı sağlanacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X