Oto Test Merkezi için girişimler sürüyor

Planlaması ve projeleri tamamlanan, ancak temeli hala atılamayan Oto Test Merkezi’nin, Kalkınma Bakanlığı yatırım planına alınması için çalışmalar başladı.

Oto Test Merkezi için girişimler sürüyor

GÜRHAN ADANA

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Ankara’da bir araya geldi.

Hüseyin Şahin, “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’yü ziyaret ederek Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yapılacak olan Otomotiv Test Merkezi yatırımı hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Şuanda planlaması ve projeleri tamamlanan Otomotiv Test Merkezi yatırımının Kalkınma Bakanlığı yatırım planına alınması için kendilerinden destek istedik. Bakanlığımız bütçe ödemesini belirledikten sonra, proje yatırım planına alınacak. Sonrasında ise ilk olarak fren test merkezi projesinin yapımına başlanacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X