Otobüs durağına daldıktan sonra kaçan sürücüye tepki

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde otobüs durağında bekleyenlere otomobiliyle çarparak, bir çocuğun ölümüne ve 5 kişinin de yaralanmasına sebep olan sürücüye, mahalle sakinleri toplanarak, tepki gösterdi.

Otobüs durağına daldıktan sonra kaçan sürücüye tepki

HAKAN GÖNÜL / OLAY

 

Kazanın yaşandığı Nilüfer Caddesi’ndeki otobüs durağında toplanan Çukurca Mahallesi sakinleri, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçan sürücüyü protesto etmek için alkışlarla tempo tutarak, tepkilerini dile getirdi.

Mahalleli adına gazetecilere açıklama yapan Beytullah Doruk, sürücünün aşırı hızlı olduğunu ve bu yüzden kazaya sebebiyet verdiğini söyledi.

Kazaya tanık olduğunu ve yaralılara ilkyardımda bulunduğunu anlatan Doruk, “Kazanın ardından sürücüyü göremedik. Birkaç kişi kaçtığına tanık olmuş. Bizde bakındık ama bulamadık. Kısa süre içerisinde yakalanmasını yetkililerden bekliyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden de durağın bulunduğu alanda düzenleme yapmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X