Otobüs terminalinde rölyef sergisi

Burulaş, Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde açtığı sergi alanı ile yolculara farklı bir atmosfer sunmaya devam ediyor.

Otobüs terminalinde rölyef sergisi

Bursa’nın ulaşım alanında hızla büyüyen markası Burulaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde faaliyete geçirdiği sergi alanı ile yolcularına farklı imkanlar sunuyor. Burulaş Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Alkan, Terminal Müdürü Erol Keyfoğlu ve birçok ziyaretçinin de iştirakiyle terminal içinde açılan sergi, kâğıt rölyef sanatı tutkunlarını ve terminal yolcularını sanatla buluşturdu.

Alkan, “Burulaş olarak işimizi yaparken en iyisini üretmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında ortaya estetik olarak da eksiksiz bir iş çıkarmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda salt ulaşım olgusunun yanında bugün burada açılan sergi ile terminalin daha cazip ve renkli bir hale geldiği inancındayım. 15 gün süreyle ücretsiz olarak sergi açma imkânı sunduğumuz bu alanda, bundan sonra da böyle etkinlikler düzenleyerek terminal ziyaretçilerine farklı atmosfer yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Terminal Müdürü Erol Keyfoğlu, “Terminalimiz Bursa’nın ulaşımı açısından büyük önem taşıyor. Türkiye’nin doğusundan batısına ulaşmak için buraya günde ortalama 30 bin yolcu geliyor. Buradaki binlerce kişinin telaşlı koşuşturmasına sergimizin tatlı bir mola olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte de birçok renkli sergi ile yolcularımızı buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

24 Mayıs’a kadar devam edecek olan serginin sahibi kağıt rölyef sanatçısı İdris Özdoğan da sergiye gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek, Burulaş yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X