Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Otobüs uçuruma yuvarlandı: 14 ölü

Hindistan’ın Cammu ve Keşmir eyaletinde bir otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 14 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Hindistan'ın Cammu ve Keşmir eyaletinde bir otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu

Hindistan basınında yer alan haberlerde, Udhampur kentinin Ramnagar bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 14 kişinin öldüğü, yaralanan 30 kişiden 10’unun durumunun ağır olduğu belirtildi.

Bir polis yetkilisi, uçuruma yuvarlanan otobüsün ulaşılması çok zor bir yerde sıkışıp kaldığı için arama kurtarma çalışmalarının zorlukla devam ettiğini söyledi.

Yetkili, kazanın ardından 14 kişinin cesedine ulaştıklarını, ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini kaydetti.

Otobüsün kapasitesinden fazla yolcu taşıdığı ifade edildi.

Hindistan’da bakımsız yollar, eski araçlar ve dikkatsiz sürücüler nedeniyle meydana gelen kazalarda her yıl en az 110 bin kişi yaşamını yitiriyor.


Avatar Seç KAPAT
ABD Temsilciler Meclisi, Donald Trump'ın İran'a yönelik askeri adımlarını durdurmayı
Sıradaki Haber Trump’a İran darbesi: “Savaş yetkileri” tasarısı kabul edildi