Otobüse saldırı kamerada!

İstanbul’da Eyüpspor ile karşılaşan İnegölspor’un otobüsüne maç öncesinde yapılan taşlı saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Otobüse saldırı kamerada!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Eyüpspor ile 30 Nisan’da karşılaşan İnegölspor’un otobüsüne maç öncesinde yapılan taşlı saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı. 

Alınan bilgiye göre, Bayrampaşa’da İnegölspor’un konakladığı otelin güvenlik kamerasında, otel önüne gelen bir grubun, tehdit içerikli tezahüratlarının ardından takım otobüsüne saldırıda bulunduğu görülüyor. Bu sırada bir kişinin, elindeki sprey boyayla otobüsün üzerine “Öleceksin” ifadesini yazdığı olay, saniye saniye görüntülere yansıdı. 

İstanbul’a giden İnegölspor’un takım otobüsüne, kafilenin Bayrampaşa’da bir otelde dinlendiği sırada taşlı saldırı gerçekleştirilmiş, otobüste hasar oluşmuştu. Eyüp Stadı’nda İnegölspor’un kullandığı soyunma odası ve koridorlarına da tehdit içerikli mesajlar yazılmış ve açı 1-0 kaybeden bordo beyazlı ekibimiz play-off vizesi alamamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X